Neviete, ako sa pohnúť ďalej? Zábavná relácia ŤAŽKÁ FUŠKA s Čekym vám otvorí nové obzory!

Umenie adaptácie ešte nikdy nebolo tak dôležité ako dnes. Umelá inteligencia má potenciál nahradiť až 300 miliónov pracovných miest po celom svete, a pre mnohých je to zdrojom obáv. Strach je prirodzenou reakciou na neznáme, no my vám chceme ukázať, že každá zmena so sebou prináša aj nové príležitosti na rast. Prestaňte sa báť a začnite objavovať svoje skryté talenty! Práve teraz máte šancu pridať sa k Čekymu v relácii ŤAŽKÁ FUŠKA, kde sa pozrie na svet meniacich sa pracovných pozícií a vyskúša si povolania, o ktorých nikdy ani nesníval.

Ťažká fuška Ťažká fuška

​Rozmýšľali ste niekedy nad tým, čo by ste robili, ak by ste nerobili to, čo robíte teraz? Sledovanie tejto šou vás určite inšpiruje! Pracovný trh sa mení – buďte pripravení na nové možnosti, ktoré prináša doba automatizácie. Sledujte, ako sa Čeky postaví pred úplne nové výzvy a zistite, ako si správne vybrať nové povolanie v meniacom sa svete.

​Čeky si v každom dieli náhodne vyberie jedno zamestnanie, ktoré si vyskúša na vlastnej koži. Bude sa musieť adaptovať do nového prostredia a občas si aj zašpiniť ruky. Pretože Ťažká fuška je viac než len zábava – je to pohľad do budúcnosti, kde každá zmena znamená nový začiatok!

Sledujte premiéru relácie ŤAŽKÁ FUŠKA už v pondelok 30.9 o 18:50 na JOJke!

Tagy: Čeky