Z Čekyho bude učiteľ v škôlke: S deťmi mu to rozhodne nejde tak ľahko ako s notami!

Marián Čekovský sa aj dnes postaví pred nové výzvy. Hoci je sám otcom štyroch detí, v Ťažkej fuške ich bude mať na starosti oveľa viac. Dokáže si poradiť s rolou učiteľa v materskej škole a ustrážiť všetkých drobcov?

Ťažká fuška - druhá epizóda Ťažká fuška - druhá epizóda

​Už druhý týždeň sa spoločne s Čekym vydávame na cestu plnú výziev a zmien v pracovnom svete, ktorý sa rýchlo mení pod vplyvom umelej inteligencie a automatizácie. Každá epizóda prináša nové zážitky, zábavu a pohľad na to, ako sa adaptovať na meniaci sa trh práce.

To, ako mu to pôjde v materskej škôlke, uvidíte už v dnešnej epizóde. Aby sme vás však trochu navnadili, takto zneli slová pani učiteľky, ktorá Čekymu na chvíľu prenechala svoju prácu. "Marián urobil hneď zo začiatku veľkú chybu v tom, že deti rozbláznil a neudržal si rešpekt," zhodnotila prísne. No a na to hudobník ostro doplatí.

Nuž, ani táto práca nie je pre každého, no niekto sa v nej práve nájde. Pre Mariána to bude síce opäť Ťažká fuška, no vás to možno prinúti zamyslieť sa: čo by ste robili, keby ste nerobili to, čo práve teraz?

Sledujte ďalšiu epizódu relácie ŤAŽKÁ FUŠKA už dnes o 18:50 na JOJke!

Tagy: Čeky