JOJ Play Comedy

Play Comedy – nová stanica bez reklamy

Jediná slovenská streamovacia služba prináša revolučnú novinku - živú televíznu stanicu bez reklamy!

Streaming sa na Slovensku teší stále rastúcej obľube. Po hokejovom šampionáte, ktorý vďaka streamingu na platformách JOJ Group v máji prekonal rekordy v trafficu našich internetov, prináša JOJ play, najrýchlejšie rastúca streamovacia služba na trhu, horúcu novinku - novú stanicu Play Comedy, ktorá bude vysielať 24 hodín denne úplne bez reklamy!

Program stanice sa žánrovo zameria na oblasť zábavy. Vyvážená zmes filmov, seriálov a relácií ponúkne záruku kvalitnej a ničím nerušenej pohody. Odložte ovládač a sledujte vaše obľúbené komédie, seriály aj najlepšie diely populárnych relácií bez prerušenia.

Play Comedy je prístupná exkluzívne len v streamovacej službe JOJ Play. Vďaka tomu si ju môžete vychutnať pohodlne cez natívne aplikácie nielen v smart televízoroch, ale aj v mobiloch, tabletoch, či jednoducho cez prehliadač počítača.

Na novej stanici z dielne JOJ Play sa diváci môžu tešiť na kultové komediálne klasiky ako Profesionáli, Mafstory, Kutyil s.r.o., Ministri, obľúbené denné relácie Inkognito, Heslo,, Vtip za stovku, úspešné seriály Iveta, Hranica, Tomáš a Diana, ale aj filmové komédie ako Baby na ťahu, Sráči alebo Jonnesovci, a ešte mnoho ďalších.

Stanica bude prístupná všetkým používateľom JOJ Play v balíku PREMIUM. Prémiový balík obsahuje okrem stanice Play Comedy aj všetky ostatné živé
vysielania staníc JOJ Group – TV JOJ, JOJ Plus, WAU, JOJ 24, JOJ Šport, JOJ Svet, JOJko, JOJ Cinema, CS Film, CS History, CS Mystery a CS Horror.
Prémiový balík si môžu používatelia aktivovať už od 4.99 eur mesačne.