Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
„Ja mám k jedlu od malička výrazne dobrý vzťah, nakoniec aj moja mama to potvrdí, lebo ma celkom dlho kojila,“ hovorí Ondrej Antálek, moderátor magazínu TOP STAR. Na prvý pohľad síce ako veľký „jedák“ nevyzerá, ale tvrdí, že rád si dobré jedlo vychutná a aj pripravuje pre iných. „Odvtedy, čo som zistil, že sa dá jedlo variť, tak ho varím. Okolie a moji kamaráti, ale aj nekamaráti tvrdia, že im veľmi chutí,“ objasňuje jeden zo svojich talentov.
Ondrej priznáva, že nielen on, ale ani jeho brat Dano sa kuchyni nevyhýbajú. Varia vraj stále, radi a hocičo. „Varenie je vlastne taký iný druh rúbania dreva, či zabíjania klincov. Kulinárstvo,“ hovorí tanečník, herec a moderátor, ktorý má rád taliansku a japonskú kuchyňu, ale aj českú klasiku. „Ja vlastne zjem všetko okrem držkovej polievky,“ doplnil. Aktuálne si podľa vlastných slov „ulietava na krabičkových čínach“, dôvod ale nepozná: „Neviem prečo, ale neviem sa zastaviť.“ Pozitívny vzťah k rezňom, smotanovým cestovinám a najmä jedlám od mamy je podľa Ondreja samozrejmosťou. „Obľubujem aj morské plody, krevety a keď je pečená kačica, kapusta – to sa tiež idem zabiť,“ prezradil svoje gurmánske chute.
Klišé o tom, že láska ide cez žalúdok platí u Ondreja Antálka obojstranne. Nemusí variť len partnerka pre neho, ale navarí aj on pre ňu. A pokojne jej pripraví aj raňajky do postele: „Ako kedy a ako pre koho. Ale vlastne áno. Akurát medzitým už nie sú do postele, lebo sa frajerka presunie na iné miesto ležania. Teda bývalo to tak. Teraz frajerku nemám. Ale baví ma variť pre niekoho,“ uzatvoril Ondrej.