Skvelá správa pre fanúšikov Siedmeho neba: Nakrúcame nové časti, pozrite si PRVÉ fotky!

Obľúbená rodinná relácia V siedmom nebi je už neodmysliteľnou súčasťou našej vysielacej štruktúry. Prostredníctvom televíznych obrazoviek sme už za niekoľko rokov zaklopali na dvere mnohých úžasných hrdinov. Chodíme tam, kde je potrebné pomôcť. A budeme v tom pokračovať!

Fanúšikovia Siedmeho neba majú dôvod na radosť, pretože v sviatočnom období adventu sa obľúbená relácia opäť vráti na obrazovky JOJky. Nakrúcanie nových častí je už v plnom prúde, čo dokazujú aj statusy moderátora Vila Rozborila. Na svojom profile na sociálnej sieti sa pochválil zábermi z výroby a už podľa prvých informácií je jasné, že o silné príbehy nebude núdza.

Tento rok to bude už okrúhlych desať rokov, čo Vilo spolu so svojím tímom na JOJke pomáha rodinám v núdzi. Možnosť zmeniť niekomu život je pre neho neustálym hnacím motorom. „Siedme nebo ma baví preto, lebo to nie je len televízna relácia, ale je za nami reálna pomoc reálnym ľuďom. To nemôže omrzieť nikdy,“ vysvetlil moderátor. Že Siedme nebo už dlhé roky podáva pomocnú ruku tým, ktorí to potrebujú, teší aj režiséra a producenta Petra Núñeza. Som prekvapený, pozitívne prekvapený, že po toľkých rokoch sme ešte stále v diváckej priazni a, že Televízia JOJ si opäť objednala adventnú sériu tejto legendárnej šou. A som zároveň smutný, že stále máme komu pomáhať. Bolo by skvelé uzavrieť časom Siedme nebo s tým, že ľudia na Slovensku sa majú tak dobre, že už niet komu pomáhať,“ doplnil.