Sedem zaujímavostí, ktoré by ste mali vedieť o hercovi z Violy: Takýto je v realite sexsymbol Can Yaman!

Už roky láme srdcia fanúšičiek po celom svete! Can Yaman patrí medzi najviac atraktívnych hercov súčasnosti. A práve tieto týždne ho môžme vidieť aj na obrazovkách JOJky v seriáli Viola. Aký je však sexi herec mimo kamier?

Narodil sa v novembri

Herec sa narodil 8. novembra 1989 v Suadiye, známej štvrti Istanbulu. Hoci sa narodil v Turecku, jeho rodina má albánsky pôvod. Jeho starý otec z otcovej strany emigroval z Kosova a jeho stará mama zo Severného Macedónska.

Potatil sa

Sympaťák kráčal v profesionálnych stopách svojho otca. Po štúdiu na talianskom lýceu v Istanbule prešiel na právo, ktoré mohol študovať vďaka basketbalovému štipendiu na Yeditepe University v roku 2012. Can je veľmi dobrý v jazykoch. Hovorí turecky, albánsky, anglicky, taliansky a španielsky.

Už raz stratil svoju hrivu

Aby absolvoval povinnú vojenskú službu vo svojej krajine, musel si oholiť dlhé vlasy a fúzy, ktoré su preňho typické. Nešlo to však do koša. Svoje vlasy a fúzy venoval ľuďom s rakovinou.

Je to makač

Can má dokonalé telo, a tak je jasné, že vo svojej fitness rutine je veľmi disciplinovaný. Denne trávi aspoň hodinu cvičením. Záleží mu aj na strave. Na posilnenie imunitného systému konzumuje cesnak, ľanové semienka, ženšen a artičoky. 

Stále vymýšľa niečo nové

Yaman vytvoril svoju vlastnú značku parfémov v Taliansku, a časť ziskov smeruje do nadácie, ktorú model vytvoril v Taliansku na pomoc deťom v núdzi.

Je multitalentovaný

Vie hrať na klavír, gitaru a bície. Okrem toho sa však učí tancovať tango a zbožňuje spev.

Má dušu básnika

Koncom roka 2021 sa rozhodol vydať knihu o svojom živote, kde vyrozprával vlastný príbeh. 

Viola - Can Yaman Zdroj: TV JOJ

Viola - Can Yaman a  Francesca Chillemi Zdroj: Profimedia

​Sledujte seriál Viola už dnes večer o 20:40 na TV JOJ!

Tagy: Viola