Milujete škandinávske krimi? Na JOJku mieri knižné spracovanie popredného nórskeho autora!

Fanúšikovia škandinávskych kriminálok sa dočkajú spracovania jednej z kníh Jørna Liera Horsta. JOJka vo februári prinesie seriál Wisting!

Jørn Lier Horst patrí medzi popredných škandinávskych autorov. Nór prináša zaujímavé a napínavé čítanie, ktoré si obľúbil celý svet. Jeho knihy sú prekladané do mnohých jazykov a úspech majú aj u nás. Ak ste od Horsta už niečo čítali, poteší vás správa, že JOJka sa rozhodla do vysielania zaradiť spracovanie kníh o vyšetrovateľovi Wiliamovi Wistingovi! 

Seriál Wisting si môžete pozrieť aj na JOJ PLAY!

Na úspech škandinávskych seriálov v zahraničí chce televízia JOJ nadviazať aj u nás. Pôjde o oddychovú záležitosť pre všetkých knižných fanúšikov, ale aj milovníkov dobrej kriminálky. Vôbec nevadí, ak ste predtým s knihami Horsta nemali skúsenosť. Krátko pred Vianocami nájdu neďaleko Larviku v Nórsku mŕtvolu neznámeho muža. Na tele obete nájdu odtlačky prstov amerického sériového vraha, ktorý pred dvadsiatimi rokmi zmizol z povrchu zemského. Wisting dokonca nesmie povedať ani svojej dcére, novinárke Line, prečo je na policajnej stanici také veľké napätie. Do pátrania sa pridáva dvojica amerických kriminalistov z FBI, ktorí majú s hľadaným sériovým vrahom svoje skúsenosti!

Na Wisting sa môžete tešiť od 6. februára 2024 na JOJke!