OJMS autogramiáda Domaša

Príďte si pre podpis na Orange JOJ Music Summer Ružiná

Najväčší letný festival je už v plnom prúde. Po Domaši prichádza na rad Ružiná. Uvidíte nielen výborné koncerty, ale do zbierky môžete získať aj podpisy tvárí známych z TV JOJ.

Osvedčená festivalová dramaturgia – to je základ Orange JOJ Music Summer, teda najväčšieho letného festivalu, ktorý sa koná aj tento rok na viacerých miestach. Domaša má už vystúpenia hudobníkov zo slovenskej a českej populárnej hudby za sebou. Tí, čo ste to nestihli, ale nezúfajte.

tento víkend (22.-23. júla) to najlepšie z našej aj hudby českých susedov ponúkne v poradí druhý zo štyroch Orange JOJ Music Summer, tentokrát Ružiná. Okrem koncertov je opäť na programe aj autogramiáda známych tvárí, ktoré poznáte z vysielania TV JOJ. Zo Súdnej siene prídu Jana Buršáková, Jaroslav mendel, Jarmila Hittnerová, Petra palevičová, Emília Lorinczová,  Renáta Názlerová a Radoslav Kuric. Obľúbený denný seriál Panelák budú reprezentovať Zuzana Haasová, Zuzana Marušinová a Adela Mojžišová. Mikrofóny za perá vymenia redaktori TV JOJ Valér Ferko, Silvia Mračnová a Martina Molčanová. K tomu zahrajú účastníci prvej série Česko Slovensko má talent Silvayovci a čo – to zo svojho umenia ukážu tanečníci z The Pastels.

Nenechajte si to ujsť! Tešíme sa na Vás 22.-23. júla na Orange JOJ Music Summer Ružiná.