Mama, ožeň ma zvučka grab

Exkluzívne: Prvé minúty!

Mama, ožeň ma štartuje dnes večer, no už teraz si môžete pozrieť prvé zábery.

Tak a je to tu, veľké hľadanie neviest sa zčína dnes večer - o 21:15 bude mať premiéru nová šou Mama, ožeň ma. A na čo sa môžete tešiť? Samozrejme, na mamičky, ktoré chcú dostať svojich pohodlných synčekov z domu, na synčekov, ktorí by s tým ešte počkali a na nádejné nevesty, ktoré by to radi zmenili. Všetky mamy v našej šou sú silné ženy, ktoré svojich synov milujú a chcú pre nich len to najlepšie. Ich predstavy o "tom najlepšom" sa však diametrálne odlišujú. Zaujímavý bude aj výber žien - približne 30 percent boli prihášky z recesie, o niektorých sa neskôr zistilo, že sa len báli prejaviť seriózny záujem. Spoznáme vášnivé, cieľavedomé, puntičkárske ale zároveň veľmi vtipné devy.

Ako celý život, aj táto relácia bude humorná, vážna a o emóciach. V prvej epizóde uvidíme príchod žien k prvým štyrom synom (Miško, Tom, Miro a Michal) a mamám. Prvé oťukávačky, nedorozumenia, vzplanutia. Pravidlá sú jednoduché: ku každému prídu dve ženy, chvíľu spolu fungujú, potom sa mládenec rozhodne jednu zo žien poslať preč a zostane chvíľu už len s tou, ktorá mu sedí viac. V posledný deň sa obaja rozhodnú, či chcú vo vzťahu pokračovať.

Ak chcete vedieť, koľko mamičiek sa zbaví svojich podarených synov, sledujte šou Mama, ožeň ma každý utorok o 21:15 na TV JOJ. Prvé minúty úvodnej epizódy nájdete tu!