Vyšperkovaná a sexi upútavka magazínu Top Star

Na obrazovky TV JOJ prichádza nová relácia. Novinky zo sveta šoubiznisu vám priblíži Top Star! Hotová je už aj upútavka. A je naozaj skvelá!

Televízna jeseň už odštartovala. Po novinkách zo seriálovej kuchyne prichádza aj jedna šoubiznisová. Novinky zo sveta celebrít dostanú novú vizáž. Zabudnite na Promi Noviny, prichádza Top Star! Upútavka je už hotová. „Nakrúcanie bolo veľmi príjemné, aj keď sme spočiatku boli zmätené,“ hovorí s úsmevom redaktorka Soňa Chotárová, ktorú v nej môžete vidieť. Poklonu zložila nielen štábu, ale aj kolegyniam. „Všetky boli krásne, viac než zvyčajne! Nalíčené, vyšperkované a sexi,“ doplnila tmavovláska, ktorá si celé natáčanie užívala s úsmevom a radosťou.

„Natáčanie trvalo niekoľko hodín, aj keď to tak nevyzerá. Bola to naozaj drina. Na pár hodín sme sa stali modelkami a veru nie je im čo závidieť,“ prezradila zase svoje dojmy redaktorka Nora Hamar – Ducká, ktorá ocenila aj prácu kostymérok a vizážistiek. „Nebyť ich, aby si to vyzeralo úplne inak,“ doplnila. Rovnaký názor zdieľa aj redaktorka Petra Poláčiková. „Prekvapilo ma, že hoci  si s kamerou celkom rozumiem a už sme si na seba zvykli, stáť pred ňou a usmievať sa len tak bez slov, pózovať a prechádzať sa v krásnych šatách a šperkoch, mi dalo celkom aj zabrať,“ zaspomínala sympatická ryšavka.

Samotnému natáčaniu predchádzali hodiny príprav. V kostymérni aj maskérni. Aby bolo všetko presne tak, ako má byť. Tip – top ako Top Star! „ Na šatách aj pod šatami sa museli urobiť nejaké kostýmové  úpravy,“ prezradila s úsmevom redaktorka Ivana Šišková. Aké ale presne, konkretizovať nechcela. Pre krásu sa však muselo aj mierne trpieť. „Keď sa teraz na seba pozriem... v tom zapletenom vrkoči si pripadám tak zvláštne, akoby som to ani nebola ja,“ hovorí bruneta, ktorá je však s výsledkom veľmi spokojná. „Upútavka je dynamická, príťažlivá, naozaj skvelá,“ zhodnotila. „Natáčanie bolo príjemné. Niečo ako jazda na bobovej dráhe – rýchle, ale skvelé,“ uzavrela Soňa Chotárová.

A vy, diváci, nezabudnite sledovať magazín Top Star! Štartuje už v nedeľu 11. septembra o 17.15 hod. na obrazovkách TV JOJ!