Mama, ožeň ma - Miško a Erika

Príbehy sa rozohrali! Budú padať tvrdé slová!

V Mama, ožeň ma dnes budú nekompromisné nielen matky!

Po tom, čo sa minulý týždeň k štvorici osamelých chlapov nasťahovali po dve dievky na vydaj, si každý o každom spravil svojský názor. Ako sa vzťahy vyvíjajú, ukáže už dnešné druhé pokračovanie šou, v ktorej niektoré ženy opäť predvedú svoju dominanciu nad chlapmi!

Michal darmo rozlieval z "pohlavných" pohárikov slivovicu do každej nohy, s Luciou si, zdá sa, vôbec nesadli. Odmietla totiž spať v spálni spolu s ostatnými a nie príliš dobrý vzťah si buduje aj so svojou konkurentkou v boji o Michalovo srdce, Janou. "Nesadneme si, tak si myslím," povedala Jana na Luciu. Ďalší hľadač tej pravej, Miro, sa asi príliš snažil o Pavlínino srdce, alebo by si Pavlína vybrala nesprávneho? Spoločne im to vôbec neladí. "Cítil som sa veľmi trápne," povie po rozhovore s ňou.

Tomáša sa budú overovať kuchárske schopnosti jeho vyvolených dievčat, tie v skúške veľmi neobstoja: "Jedlo nemastné, neslané, na také by som si nezvykla," hovorí Tomášova mama. Miško zas zažíva dospievanie so životom skúšanou Erikou, ktorá si až tak pobyt uňho neužíva: "Cítim sa ako v nejakom ústave alebo na psychiatrii." Spriaznenú dušu však našiel v Dominike, s ktorou si padli do oka od prvého okamihu. "Cítila som sa úplne šťastná," hovorí Dominika po spoločne strávenom dni. Miško sa ju dokonca pokúsi opiť a rožkom to zrovna nebude! 

Prvé minúty druhej epizódy si pozrite tu!