Jojka sa v nedeľu vrátila do svojho rodiska!

Televízia Joj túto nedeľu zavítala do mesta, v ktorom sa narodila. Prišla do Košíc!

Jojka je televízia v pohybe a potvrdzovať to bude počas celého septembra. Túto nedeľu už stihla absolvovať prvú z troch návštev po slovenských mestách, keď sa zastavila v jej rodisku, Košiciach.

Hlavná ulica sa zapĺňala od pravého poludnia, pretože už v tom čase sa po námestí mihla nejedna známa tvár. A práve tie, ako inak, pútali najväčšiu pozornosť. Námestie sa zapĺňalo každou minútou a pred stanom s autogramiádou populárnych osobností sa nedalo ani pohnúť. Fanúšikovia Jojky sa trhali o podpisy Zuzky Vačkovej, Haasovej či Tlučkovej, taktiež Eriky Barkolovek či Valéra Ferka a iných.

Košičania mohli príjemný deň zažiť aj vďaka špeciálnym hosťom, za Talent prišiel lobovať Jaro Slávik, za Mafstory zas Igor Adamec, nechýbali ani talentovaní z prvej série Česko Slovensko má talent Sabrozza, NH6 či Pastels. Na prvej tohtoročnej Jojke v meste sa premiérovo uviedla aj titulná pieseň k seriálu Nevinní, ktorú zložila aj naspievala Mária Čírová.

Ťahákom pre všetkých boli nielen živé vstupy do nového magazínu Top Star či aktuálnej série Nového bývania, ale hlavne Noviny TV Joj naživo z námestia Košíc. Adriana Kmotríková s Janom Mečiarom uviedli všetky reportáže z provizórneho štúdia na pódiu a špeciálne Noviny vyvrcholili uctením si obetí teroristického útoku z 11. septembra 2001 piesňou Hallelujah, ktorú s pomocou všetkých Košičanov spievala Zuzka Smatanová.

Jojka sa už tento víkend chystá do ďalšieho mesta, po metropole východu si svoje kufre zloží na strednom Slovensku v Banskej Bystrici. Určite preto neostávajte túto nedeľu 18. 9. doma a príďte sa osobne stretnúť so známymi tvárami z vašej obľúbenej televízie!