Televízna atmosféra naživo!

Do Banskej Bystrice na Jojku v meste sa prišli baviť tisíce divákov!
Jojka v meste, konkrétne v Banskej Bystrici, sa mimoriadne vydarila. Moderátori Vlado Voštinár a Michal Hudák boli síce počas prvého vstupu napoludnie mierne skeptickí, pretože pod pódiom postávalo iba 28 nadšencov, no ich počet začal vzápätí narastať geometrickým radom. Bystričania, ale aj ľudia z blízkeho okolia, sa chceli stretnúť so svojimi obľúbenými tvárami obrazovky a boli zvedaví na to, čo si pre nich pripravila ich televízia v pohybe
Nebolo toho málo, na pódiu sa vystriedali hviezdy prvého ročníka Talentu ako tanečná skupina The Pastels, malý breaker Jarko Kriglovský, speváčka Lenka Piešová a hudobné zoskupenie Silvayovci. Po nich prišli na rad stálice slovenskej hudobnej scény: Mária Čírová, Adam Ďurica, Zuzana Smatanová a Richard Müller. Medzičasom na pódiu zaspievali aj dve panelákové hviezdy – Zuzka Marušinová a Mirka Partlová. Na pódiu sa ukázali aj mnohé ďalšie tváre známe z televíznej obrazovky.
Ak chcete zažiť pravú televíznu atmosféru, nezmeškajte poslednú Jojku v meste! Televízia v pohybe zavíta už túto nedeľu do Trenčína!