ženy verzus muži

Ženy verzus muži

Milujeme sa, nenávidíme sa, ohovárame sa, lichotíme si. Život je večným bojom a zároveň najúžasnejším súžitím dvoch pohlaví.
Že všetko je len o peniazoch? Figu borovú! V živote sú zásadnejšie veci. Azda tou najdôležitejšou je neustály boj o priestor na výslní medzi ženami a mužmi. Dva znepriatelené tábory vedú túto vojnu už od čias, keď jaskynný muž po prvý raz podal svojej jaskynnej žene metlu z halúzky a požiadal ju, aby poupratovala ich jaskynný dom. Odvtedy medzi mužmi a ženami nastal vojnový stav, ktorý je však zvláštny v tom, že obe armády (ženská aj mužská) ho potichúčky ignorujú a napriek všetkým zásadným rozdielom uzatvárajú zradcovské zväzky. Je im totiž súdené žiť spolu a po ničom inom ani vlastne netúžia (teda ak nepatríte k homosexuálom, ale aj pri partneroch rovnakého pohlavia je to veľmi podobné). 
Ozbrojený konflikt sa následne prenáša do ich súkromného života. Väčšinu zrážok na tejto úrovni vyhráva žena, sem-tam si víťaznú bitku pripíše na konto muž. Alebo naopak? V podstate je to jedno, boj medzi mužmi a ženami bude večný, rovnako ako túžba nájsť si tú pravú či pravého. Vidíme to denne či už v krutej realite alebo televízii. Stačí si pozrieť jednu časť šou Farmár hľadá ženu alebo epizódu Paneláku a hneď zistíte, odkiaľ fúka vietor! Je to skutočný boj, po ktorom si však najradšej vzájomne fúkame rany. Alebo sa mýlime? Muži, aký máte názor na ženy? A vy dámy, čo si myslíte o mužoch? Váš názor je pre nás nesmierne dôležitý, tak nám ho povedzte. Pretože vojna pokračuje!
Tak čo vy na to? My sme objavili jednu fansite, ktorá sa síce podľa názvu prikláňa na jednu stranu barikády, ale podľa uverejnených postov sú v nej zastúpené obe strany, ktoré rozpútali celkom zaujímavú diskusiu. Názov tejto page je Aj žena je človek ... no čo milé dámy, nepatrí sa aspoň trochu prispieť a ukázať mužom, kto je pánom sveta?