Vianočná Joj

Jojka spomalila úspešne!

Na rozdiel od konkurencie si TV JOJ počas vianočného týždňa medziročne polepšila. V pondelok bola jednotkou na trhu v primetime, uspela však aj počas ostatných sviatočných dní.

Najsledovanejším nespravodajským programom dňa bol včera pôvodný seriál TV JOJ Panelák, ktorý dosiahol rekordný rating aktuálnej série 13,4% a podiel 32,5%. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj s nasledujúcim filmom Hitman – podiel 30,1%.

Počas sviatkov sa darilo spravodajstvu – v nedeľu dosiahli Noviny TV JOJ rating 15,2% a podiel 38,9% a v čase svojho vysielania boli jednotkou na trhu. Darilo sa aj spravodajstvu KRIMI – rating 12,2% a podiel 32,7%, najsledovanejšou reláciou nedele zo všetkých televízií bolo Najlepšie počasie TV JOJ – rating 17,3% a podiel 43,2%. Hlavnému spravodajstvu sa darilo aj v pondelok s podielom 35,5%, jednotkou na trhu bolo opäť aj Najlepšie počasie33,5%.

TV JOJ bola úspešná už v piatok s komédiou Sám doma 2: Stratený v New Yorku, ktorá bola v čase svojho vysielania jednotkou na trhu s podielom 30%. Na Štedrý deň sa najviac darilo rozprávkam – Leví kráľ získal podiel 29,6% a v ťažkej konkurencii vianočnej rozprávkovej klasiky sa nestratil ani animovaný špeciál Doba ľadová: Mamutie Vianoce, ktorý sa s ratingom 12,3% a podielom 27,1% dostal medzi TOP 5 najsledovanejších relácií dňa. Jednotkou na trhu bola TV JOJ s komédiou Cumlikátor – podiel 27,7%.

Na 1. sviatok vianočný na TV JOJ okrem spravodajstva uspela aj premiéra animovaného filmu Princezná a žaba – rating 11,9% a podiel 26,9%, jednotkou na trhu bola medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 30,8%. Úspešná bola aj komédia Chodiaca katastrofa – podiel 29,9%.

Aj počas sviatkov sa darilo televízii PLUS, ktorá bola za uplynulý týždeň treťou najsledovanejšou televíziou na Slovensku v primetime! V piatok vyvrcholila spevácka šou X Factor pri podieli 8,9% a na 1. sviatok vianočný uspel akčný film Bozk smrti s podielom 8,4%.

Televízie JOJ a PLUS získali za uplynulý týždeň spolu podiel 29% celodenne a 33,2% v primetime. Nový týždeň začala TV JOJ ako jednotka na trhu v primetime!