Na Silvestra zrýchlime!

Humor skvelých slovenských sitkomov, ale aj nezabudnuteľnej českej komédie, nesmrteľné hity "božského Káju" či bláznivé okamihy z najúspešnejších reality šou ovládnu koniec roka 2011!

To najlepšie, ale aj najbláznivejšie uvidíte na Silvestra na Jojke! Posledný deň v roku si začne už krátko po desiatej užívať kutil Lacko, ktorý so susedom Gustom chce na polnoc pripraviť ohňostroj. Ten im však manželky zakážu a tak sa ho rozhodnú odpáliť o pár hodín skôr. Vďaka ich šikovnosti však raketovú šou predčasne spustí Tünde a rovno na dom Gusta a Anabely .

Slovenskú zábavu krátko pred poludním vystrieda nesmrteľný český humor komédie "Poslušně hlásím", v ktorej sa do ďalších problémov dostane legendárny vojak Švejk. O 14:30 sa čas vráti ešte viac do minulosti až na Divoký západ, kde bude musieť vládny agent Will Smith prekaziť naplánovanú vraždu prezidenta USA obrovským mechanickým pavúkom, ktorého zostrojil šialený génius na invalidnom vozíku dychtiaci po moci.

Kto by mohol skvelú náladu udržať lepšie ako najnešikovnejší, ale za to najznámejší Profesionáli. Tí sa zo štyroch najnovších epizód prihlásia do služby aj 31. decembra a nudiť sa rozhodne nebudú. Po tom, čo dovolenka každého príslušníka dopadne katastrofálne, musia vyriešiť prípad nelegálneho výlovu rýb dynamitom. Ani náročná misia nevytrhne Skarlet zo snívania o svetovom úspechu na súťaži krásy a jej sny ožijú po tom, čo dostane pozvanie na galavečer Miss Topoľčany Retro Show Award. Keď však ani tam nedokáže naplniť svoje veľké plány, pokúsi sa aspoň prekonať pani Bežnú počas Súťaže kvetov.

Najlepšiu večernú zábavu obstará už štvrtý rok po sebe Silvestrovský Panelák, ktorý pohostí aj talentované trio La Gioia. To v priestoroch paneláku prekvapivo nezaspieva Happy New Year ale Tichú noc. Imro zas bude mať starosti v bare, začne sa totiž pripravovať na blížiacu sa občiansku vojnu na Slovensku. Fedora s Dušanom naopak trápi aktuálna téma - ohňostroj. Dudko sa z minuloročného fiaska nepoučil a opäť ho chce spustiť z balkóna. Z toho však Fedor nešťastne spadne o poschodie nižšie k Maslákovi a v jeho byte zazrie cudzieho chlpatého muža v spodkách.

Bláznivé príbehy z Paneláku krátko po deviatej vystriedajú ešte bláznivejšie situácie z česko-slovenských domácností a fariem. Dve úspešné reality šou Mama, ožeň ma a Farmár hľadá ženu vám pripomenú ich najlepšie momenty v špeciáli Mama hľadá ženu. Naposledy sa tak na obrazovky vráti Romááán s Alenkou či ukričaná Peťa so striptérkou Veronikou.

Posledné dve hodiny do prelomu rokov však ovládne hudba, ktorá ostane naveky nesmrteľná. Najväčšie hity Karla Gotta zaspievajú české aj slovenské hviezdy v nezabudnuteľnom večeri venovanému 70. narodeninám speváckej legendy. Nebudú tak chýbať úprimné slzy, ale aj smiech vďaka najlepším komikom bývalej republiky.

31. 12. 2011 (sobota) - Silvester na Jojke

09:30 - Taxi, taxi
10:55 - Kutyil s.r.o. SILVESTER
11:35 - "Poslušně hlásím"
13:20 - Farmár hľadá ženu - FINÁLE
14:30 - Divoký západ
16:25 - Profesionáli na dovolenke
17:00 - Profesionáli na mol
17:45 - Profesionáli na MISS Topoľčany
18:15 - Profesionáli mimo služby
20:00 - Silvestrovský Panelák 2011
21:15 - Mama hľadá ženu
22:00 - Karel Gott 70

Na Silvestra rozhodne nespomalíme a tak aj spolu s nami nezabudnite do nového roka 2012 vstúpiť veselí a šťastní s tými, ktorých máte najradšej. PF 2012!