Koleník OTO 2010 1

Doprajte sošku osobnostiam z televízie Joj!

Spoločnosť Ringier vyhlásila už 12. ročník prestížnej ankety Osobnosť televíznej obrazovky. Zahlasujte v nej za Jojku!

11. ročník ankety OTO bol pre televíziu Joj rekordný a len vďaka vám môžeme tento rok skvelé skóre minimálne dorovnať. Aj tento raz máte možnosť zahlasovať za tých najlepších moderátorov, redaktorov, ale aj seriály či relácie, ktoré máte najradšej. V roku 2011 vás Jojka bavila množstvom úspešných formátov, mnohé z nich boli vo vysielaní úplnou novinkou.

Zo seriálov ste sa dočkali noviniek ako Dr. Ludsky, Hoď svišťom, prvého animovaného slovenského seriálu Lokal TV či romantických Nevinných, ďalšou sériou pokračovali Aféry, Keby bolo keby, Mafstory, Profesionáli a najsledovanejší slovenský seriál Panelák.

Počas roka 2011 nechýbali na Jojke ani zábavné relácie. Po prvý raz sa pokúsili nájsť matky nevesty pre svojich synov v šou Mama, ožeň ma!, na ktorú úspešne nadviazala rekordná druhá séria Farmár hľadá ženu. Vylepšenia sa dočkal aj magazín zo sveta celebrít Promi Noviny, ktorý ste každú nedeľu mohli sledovať pod vyblýskaným názvom Top Star! Zabudnúť nesmieme ani na pokračovanie Áno, šéfe! s Jardom Židekom a na najúspešnejší formát jesene, federálny projekt Česko Slovensko má talent!

Zahlasujte tak za Jojku na www.anketaoto.cas.sk a podporte našich moderátorov, redaktorov či hercov z vašich najobľúbenejších seriálov. Ďakujeme!