Smrtonosná pasca 4.0

Ani štart novej šou konkurencie neoslabil TV JOJ, ktorá je naďalej lídrom na trhu v primetime!

TV JOJ dosiahla za uplynulý týždeň historicky najlepší výkon v primetime.
Rekordnú sledovanosť podporili najmä spravodajstvo, Panelák, ale aj filmová ponuka.

TV JOJ ponúka v minulom týždni najsledovanejší seriál na trhu – PANELÁK, ktorý každý deň výrazne porážal konkurenčnú ponuku, jednotkou na trhu bol aj seriál KOSTI, ktorého každá epizóda porazila pôvodný seriál konkurencie Druhý dych. Jednotkou boli aj obe časti seriálu NEVINNÍ

Najsledovanejším filmovým titulom týždňa zo slovenských televízií bol akčný film Smrtonostná pasca 4.0, ktorý aj napriek svojej repríze a štartu konkurenčnej šou dosiahol podiel 31,5% a v čase svojho vysielania bol jednotkou na trhu medzi mužmi s podielom 37,4%. Darilo sa aj piatkovému titulu Piráti Karibiku: Kliatba Čiernej perly s podielom 25,2%, pričom film bol jednotkou v mestách (27,3%) a medzi mladými divákmi 15-34 (31,6%). V sobotu večer ponúkla TV JOJ film Šesť dní, sedem nocí, ktorý dosiahol podiel 25,9% a bol jednotkou na trhu medzi ženami s podielom 27,1%.
Na PLUSke v nedeľu večer odštartoval seriál Slovácko sa nesúdi a v čase svojho vysielania bol trojkou na trhu, keď porazil ponuku Jednotky STV i TV Doma. V sobotu boli tradične úspešní Profesionáli a v piatok repríza šou Geissenovci opäť porazila tanečnú šou na TV Doma. 
TV JOJ bola aj za uplynulý týždeň lídrom na trhu v primetime s rekordným celotýždenným podielom 29,8%.