Kuriér musí zachrániť svojho šesťročného priateľa!

Druhé pokračovanie filmového hitu prinúti Franka bojovať o život malého chlapca.

Jason Statham ako nájomný kuriér Frank Martin preváža len tie najnebezpečnejšie zásielky. Čo dostane, to doručí a na nič sa nepýta. Z Francúzska sa na čas presťahoval do Miami, kde teraz pracuje pre zámožnú rodinu Billingsovcov. Jeho jedinou prácou je každý deň voziť ich malého syna Jacka do školy a potom späť domov. Existuje len veľmi málo vecí, ktoré Franka ešte dokážu prekvapiť, ale na jednu z nich narazí práve tu - na kamarátske puto, ktoré vznikne medzi ním a šesťročným Jackom. Keď Jacka unesú, Frank musí využiť všetky svoje schopnosti, aby ho zachránil a prekazil únoscom plány.

Kuriér 2 vôbec nemusel byť natočený, nebyť vysokého predaja DVD prvej časti. Tá totiž nedokázala do kín prilákať toľko divákov, ako by si tvorcovia predstavovali, zisky boli o polovicu nižšie ako pri druhom pokračovaní. Pred DVD však osud filmu otočil. Kuriér 2 je venovaný kameramanovi Michaelovi Stoneovi, ktorý tragicky zahynul pri autonehode mesiac pred premiérou filmu v kinách. Aj v "dvojke" si Jason Statham väčšinu kaskadérskych scén odohral sám a okrem neho sa z prvej časti vo filme objavil aj policajt Tarconi, ktorého hrá François Berléand.

Akciu, napätie a aj zrod nového priateľstva, ktoré Frank musí zachrániť, sledujte v úspešnej snímke Kuriér 2 dnes už o 20:15 na Jojke!