Crank 2: 164-krát "fuck"

V priemere 1,71-krát za 1 minútu odznie obľúbené americké slovo počas dnešnej filmovej noci.

Jojka si na dnešný filmový večer prichystala okrem kinohitu Déjà Vu aj druhé pokračovanie akčnej kriminálnej komédie Crank! S podtitulom Zastaň a zomrieš sa dostane Chev Chelios do rúk čínskych mafiánov, ktorí mu vyoperujú priam nezničiteľné srdce a nahradia ho umelým strojčekom, ktoré sa musí pravidelne dobíjať - inak zastane. Chev nechce žiť život na baterky a rozhodne sa za každú cenu získať svoje srdce späť!

Crank 2 prinesie okrem šialenej naháňačky za vlastným srdcom aj pár kuriozít. Jednou z nich je častý výskyt populárnej americkej nadávky "fuck", ktorá sa vo filme objaví neuveriteľných 164-krát. Film sa natočil za krátkych 30 dní a akčné scény boli točené malými HD kamerami pripevnenými na držiaku, pričom ich pohyb zabezpečovali kolieskové korčule! Vo filme bolo použité aj skutočné umelé srdce, ktoré bez dobíjania fungovalo až 4 hodiny.

Crank 2 zo sebou prináša nielen netradičnú akciu, ale aj bláznivé pozadie spojené s natáčaním filmu. Akčný výsledok s dávkou humoru si vychutnajte už dnes po Déjà Vu o 23:00 na Jojke!