Panelák, Hotel Paradise 2

Stabilný Panelák jednotkou v mestách, pozíciu jednotky si drží Hotel Paradise

Sledovanosť televízií v stredu večer ovplyvnil priamy prenos z futbalovej Ligy majstrov. Napriek tomu si TV JOJ udržala nadpriemernú sledovanosť.

Seriál Panelák potvrdil aj v stredu svoju stabilnú pozíciu na trhu, keď dosiahol podiel 27,6%, pričom bol jednotkou na trhu v mestách s podielom 32,7%, tradične v Bratislavskom kraji s podielom 38,6%, ale napríklad aj u vysokoškolsky vzdelaných divákov. Nadpriemer si drží aj u mladých divákov (15-34) s podielom 30,8%.

Jednotkou na trhu v čase svojho vysielania bola opäť reality šou Hotel Paradise, ktorej sa výrazne darí najmä medzi mladými divákmi, kde si drží výrazne nadpriemerné podiely - včera 32,4%. Rovnako jednotkou na trhu bol aj seriál CSI: Miami s podielom 24,4%.

Opäť sa darilo aj podvečernej Súdnej sieni, ktorá včera dosiahla podiel takmer 30% a výrazne porazila ponuku konkurencie. Nadpriemer si drží aj spravodajstvo - KRIMI s podielom 31,7% a Noviny TV JOJ s podielom 34,6%. Jednotkou na trhu boli už tradične relácie Šport a Najlepšie počasie.

V rebríčku TOP 10 najnavštevovanejších internetových portálov sa aj včera umiestnila Joj.sk, ktorá dokonca navýšila svoj náskok pred konkurenčným televíznym portálom.