Deň, keď sa zastavila Zem

Deň, keď sa zastavila Zem - najsledovanejší film týždňa!

TV JOJ si v rámci týždenného podielu na trhu medziročne polepšila o viac ako 5% v primetime!

V sobotu bol najsledovanejším titulom na TV JOJ film Deň, keď sa zastavila Zem, ktorý sa stal zároveň najúspešnejším filmom na slovenských obrazovkách v rámci celého týždňa. Film dosiahol podiel 30,6% a bol jednotkou na trhu v čase svojho vysielania. Ešte výraznejšie sa filmu darilo u mužov, kde bol jednoznačnou jednotkou s podielom 34,9% a rovnako v mestách s podielom 34,3%. Kinohit uspel aj v nedeľu predpoludním, kde ako jednotka na trhu dosiahol podiel 27,2% a výrazne predstihol konkurenciu.

V nedeľu sa darilo aj stanici PLUS, ktorá večer odvysielala českú komédiu Trhala fialky dynamitem a s podielom 8,7% obsadila pozíciu trojky na trhu. Stanica PLUS bola trojkou na trhu aj celkovo v nedeľnom primetime - pred Jednotkou STV a TV Doma.

Skvelý úspech dosiahol za uplynulý týždeň aj portál www.joj.sk, ktorý bol každý deň navštevovanejší ako internetová stránka konkurenčnej televízie.

TV JOJ si v rámci týždenného podielu na trhu medziročne polepšila o viac ako 4% celodenne a o viac ako 5% v primetime! Konkurenčná televízia si v medziročnom porovnaní naopak pohoršila o približne 8%!