22 výstrelov

Film 22 výstrelov výrazne porazil spevácku šou a celotýždenne i Farmu!

TV JOJ bola na záver uplynulého týždňa mimoriadne úspešná.

Nedeľa bola pre TV JOJ veľmi úspešná, televízia bola celodenným i primetime lídrom na trhu (26,5% / 35,1%) s výrazným náskokom pred konkurencou, ktorá v ten deň vysielala svoj ťažiskový formát. Na TV JOJ najviac uspel film 22 výstrelov, ktorý získal rating 14,2% a podiel 40,8%. Film mal o približne 200 tisíc divákov viac ako spevácka šou konkurencie. Stal sa aj celkovo najsledovanejším programom celého týždňa pred farmárskou reality šou konkurencie. TV JOJ si postavenie lídra udržala aj s nasledujúcim filmom Komando (25,7%). Na PLUSke sa v nedeľu darilo českej komédii Pátek není svátek, ktorá bola trojkou na trhu hneď za ponukou dvoch najväčších televízií.

V nedeľu podvečer sa na JOJke darilo magazínom TOP STARNové bývanie, obe relácie boli lídrom na trhu. V sobotu i v nedeľu večer bolo úspešné aj hlavné spravodajstvo Noviny TV JOJ, ktoré sa po oba dni stalo najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku – v sobotu s podielom 35,7% a v nedeľu s podielom 37,4%.

Televízie JOJ a PLUS získali v nedeľu 27. 5. 2012 spolu podiel 30,8% celodenne a 39,3% v primetime. Aj v celotýždňovom meradle si televízie JOJ a PLUS udržali v primetime približne tretinu trhu a držia si tak medziročný rast sledovanosti.