JOJ logo Spravodajstvo

Najsledovanejšie spravodajstvo na Slovensku mala opäť TV JOJ

Súdna sieň suverénne porazila seriálovú novinku na Markíze!
Aj pondelok bol pre televízie JOJ a PLUS úspešný. Podvečer sa darilo Súdnej sieni, ktorá včera dostala nového konkurenta v podobe tureckého seriálu. Súdna sieň bola suverénnou jednotkou na trhu s podielom 32,8% a konkurenčnú ponuku predstihla viac ako dvojnásobne!
Opäť sa darilo spravodajstvu - KRIMI dosiahli podiel 33,5% a takmer sa dotiahli na konkurenčné hlavné spravodajstvo. Nasledujúce Noviny TV JOJ však už boli jednotkou na trhu s podielom 36% a včera sa opäť stali najsledovanejším spravodajstvom na Slovensku. Ako obvykle boli jednoznačnou jednotkou aj relácie ŠPORT a Najlepšie počasie.
Seriál Panelák dosiahol takmer štvrtinový podiel na trhu a tradične bol silnejší v mestách. Nasledujúca šou Geissenovci: Ťažký život milionárov dosiahla takmer podobný počet divákov ako ťažiskový projekt konkurencie (naživo vysielaná spevácka šou). Geissenovci boli jednoznačnou jednotkou medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 27,4% a rovnako boli jednotkou medzi mužmi. Tradične suverénne sa medzi mladými divákmi opäť darilo Hotelu Paradise, ktorý tu dosiahol podiel 33,7% a bol aj celkovou jednotkou na trhu s takmer štvrtinovým podielom na trhu.
Na Pluske sa tradične darilo kriminálkam - CSI: Las Vegas dosiahla nadpriemerný podiel takmer 9% a seriál Podvodníci 8,5%.
Televízie JOJ a PLUS získali v pondelok 28. 5. 2012 spolu podiel 28% celodenne a 31,3% v primetime.