Joj a Plus

Aj uplynulý týždeň bolo spravodajstvo TV JOJ úspešnejšie ako konkurenčné!

V nedeľu bola najsledovanejšou televíziou na Slovensku TV JOJ. Stanica PLUS za uplynulý týždeň celodenne predstihla stanicu Doma.

Nedeľa bola pre televízie JOJ a PLUS opäť veľmi úspešná, keď spolu boli celodenným lídrom na trhu, pričom TV JOJ bola aj samostatne trhovým lídrom. Tradične sa darilo spravodajstvu – Noviny TV JOJ mali opäť viac divákov ako konkurenčné hlavné spravodajstvo. Jednotkou na trhu boli tradične relácie ŠPORTNajlepšie počasie, ktoré sa zároveň stalo aj najsledovanejšou reláciou nedele z ponuky všetkých televízií. Hlavné spravodajstvo TV JOJ bolo v uplynulom týždni opäť úspešnejšie ako konkurenčné (konkurenciu porazilo 4x) a už druhý týždeň za sebou si tak drží prevahu na trhu.

TV JOJ v nedeľu uspela aj so svojou filmovou ponukou, v čase svojho vysielania bol jednotkou na trhu film TITANIC HD s podielom 28,4%. Predpoludním bola JOJ tradične úspešnejšia s reprízou seriálu Rodinka úžasných, keď opäť porazila premiérové seriály na konkurenčnej stanici. Jednotkou na trhu bola TV JOJ aj popoludní s filmami Sprisahanie Ľadová katastrofa (s ktorým uspela ako trhový líder už v sobotu večer s podielom 27,3%). 

Uplynulý týždeň sa darilo aj stanici PLUS, keď celodenne predstihla TV DOMA, ktorá tak bola až päťkou na trhu.