Sziget

Poďte s nami na Sziget!

TV JOJ sa stala partnerom jedného z najznámejších a najlepších hudobných festivalov v Európe a stovka z vás si ho bude môcť vychutnať na vlastnej koži!

Televízia JOJ pokračuje v aktivitách podpory hudobných podujatí aj v tomto roku a tentoraz spojila svoje meno so skutočne veľkou šťukou v hudobnom rybníku - TV JOJ sa stala mediálnym partnerom hudobného festivalu Sziget v Budapešti, ktorý sa organizuje pravidelne od roku 1993, vystupujú na ňom megahviezdy hudobnej brandže a v hojnnom počte ho navštevujú aj Slováci. Festival je držiteľom ocenenia The Best European Major Festival Award a v tomto roku ho americká stanica CNN zaradila do rebríčka päťdesiatich najlepších letných festivalov na svete!

"Sziget má po prvýkrát v histórii mediálnu podporu na Slovensku a JOJ-ka sa tak imidžovo spája s najlepším stredoeurópskym festivalom, ktorý prinesieme aj k našim divákom. Priamo na mieste budeme mať kameru s redaktorom," prezradila nám riaditeľka Úseku analýz, marketingu a PR Ivana Semjanová. Pre fanúšikov kvalitnej hudby má TV JOJ pripravené aj ďalšie esá v rukáve: "Vďaka JOJ-ke si na festivale zahrá aj Zuzana Smatanová, ktorú sme dokázali dostať medzi absolútne hudobné špičky. Navyše v júli spustíme súťaž o 100 vstupeniek a výhercovia sa môžu tešiť na skutočne neobyčajný zážitok." A ten zážitok nebude len hudobný, nechajte sa prekvapiť!