JOJ logo Spravodajstvo

Najsledovanejším spravodajstvom ostávajú Noviny TV JOJ

Hlavná spravodajská relácia TV JOJ naďalej v sledovanosti poráža konkurenčné hlavné spravodajstvo.
Najsledovanejším programom dňa bolo včera Najlepšie počasie na TV JOJ s ratingom 7,9% a podielom 32,5%. Relácia o počasí, vysielaná na TV JOJ, patrí dlhodobo k najsledovanejším reláciám na trhu a pravidelne poráža obdobnú reláciu konkurencie. Včera sa opäť darilo aj spravodajstvu KRIMI, ktoré dosiahlo nadpriemerný podiel 35,7%. Jednotkou na trhu boli NOVINY TV JOJ s ratingom 7,6% a podielom 37,6% a v sledovanosti tak opäť porazili konkurenčné hlavné spravodajstvo a potvrdili svoju aktuálnu pozíciu najsledovanejšej spravodajskej relácie na trhu.
Podvečer sa tradične darilo Súdnej sieni, ktorá bola jednotkou na trhu s podielom 26,5%. Večerné Extrémne prípady majú v univerzálnej cieľovej skupine o 80 tisíc divákov viac ako reality šou konkurencie! V strategickej cieľovej skupine si držia stabilný počet divákov i podiel na trhu s obdobnou sledovanosťou ako konkurencia.
Na slovenských obrazovkách sa darí aj seriálu CSI: Miami na stanici PLUS, ktorý si večer o 20,20 hod. získava čoraz viac divákov a včera bol v čase svojho vysielania tretím najsledovanejším programom hneď za ponukou dvoch veľkých televízií s podielom 8,5%, pričom u mužov seriál atakuje hranicu 10%.