Zastavia požierača svetov?

Pred štvoricou superhrdinov stojí najťažšia úloha. Zdá sa, že Zem už čoskoro padne za obeť vesmírnemu požieračovi svetov. Jeho posol Silver Surfer je už medzi nami a usilovne mu pripravuje pôdu!

Po zásahu kozmickým žiarením sa zo štyroch astronautov, Dr. Reeda Richardsa, Bena Grimma, Sue Stormovej a Johnnyho Storma, stali tí najpozoruhodnejší superhrdinovia všetkých čias. Ich telá zmutovali a vládnu nadľudskými schopnosťami. Poslaním Fantastickej štvorky, ktorá má centrálu v slávnej newyorskej Baxter Bulding, je pomáhať svetu a ochraňovať ho pred silami zla.

V druhom príbehu série čaká kvarteto superhrdinov doteraz najťažší protivník, tajomný posol Silver Surfer, ktorý priletel z hlbín vesmíru, aby našu planétu pripravil na jej zánik. Kým Silver Surfer lieta po celej zemeguli a zanecháva za sebou spúšť, musia Reed, Sue, Johnny a Ben odhaliť jeho veľké tajomstvo a zvrátiť situáciu skôr, než sa stane beznádejnou. Inak hrozí, že sa Zem stane obeťou Surferovho pána, nenásytného vesmírneho požierača svetov.

Nenechajte si ujsť pokračovanie Fantastickej štvorky dnes o 20:20 na TV JOJ! Fanúšikovia kvarteta superhrdinov by mali zotrvať pri obrazovkách televízie Joj, pretože o 22:30 odvysielame aj prvú časť Fantastickej štvorky!