Joj a Plus

Televízie JOJ a PLUS trhovým lídrom!

Jednotkou spravodajstvo TV JOJ, Extrémne prípady i Kosti.

Najsledovanejšie spravodajstvo na trhu mala včera opäť TV JOJ. Hlavná spravodajská relácia NOVINY TV JOJ bola opäťsledovanejšia ako konkurenčné hlavné spravodajstvo, keď dosiahla podiel 36,4%. Jednotkou na trhu v čase svojho vysielania bolo aj spravodajstvo KRIMI s podielom 34%. Tradične sa darilo športovému spravodajstvu TV JOJ, včera ako jednotke na trhu s podielom 31,7% a prvé miesto v rebríčku najsledovanejších programov dňa opäť obsadilo Najlepšie počasie s podielom 34,5%.

Najsledovanejšou nespravodajskou reláciou dňa boli Extrémne prípady s podielom 25,6%, ktoré tak opäť porazili konkurenčnú reality šou. Tradične sa darilo aj seriálu Kosti, ktorý mal viac divákov ako film na konkurenčnej stanici. Dve časti seriálu dosiahli podiel 23,6% a 28,8%. Výrazným trhovým lídrom bola TV JOJ aj počas nasledujúceho seriálu CSI Kriminálka Miami  s podielom 32,2%. Podvečer sa ako obvykle darilo Súdnej sieni, ktorá o viac ako 10%-ných bodov predstihla konkurenčnú reláciu o varení a dosiahla podiel 28,3%.

Úspešná bola aj stanica PLUS, ktorá bola celodennou trojkou na trhu, pričom najsledovanejšou reláciou spomedzi tzv. malých staníc bol včera seriál CSI Kriminálka Miami na PLUSke s podielom 9,8%.

Televízie JOJ a PLUS boli v stredu 25. 7. 2012 spolu trhovým lídrom celodenne (29,9%) i v primetime (32,9%).