Láska za desať dolárov

Účtuje si desať dolárov, ale dá sa s ním dojednávať. Deuce Bigalow: Dobrý striptér je komédia na tému „predajných“ mužov, čistej lásky a dobrých ľudí.

Milovník rybičiek a profesionálny čistič akvárií Deuce Bigalow je smoliar par excellence, v ktorého živote chýbajú nielen ženy a sex, ale aj peniaze a blahobyt. A to ja napriek tomu, že je skrz-naskrz dobrým človekom so zlatým srdcom. Jeho bohatý klient, profesionálny gigolo Antoine mu zverí na 14 dní svoj luxusný byt a vážne chorú vzácnu rybku, pretože cestuje za prácou. Deuce má však malú nehodu, pri ktorej sa mu podarí byt dokonale zdemolovať. Ak si chce zachrániť svoj smoliarsky krk pred istou smrťou, musí urýchlene zohnať peniaze na opravu. Ako „bokovku“ si vyberie najstaršie remeslo na svete – dá sa najímať rôznymi chtivými zákazníčkami ako gigolo.

Rob Schneider – hlavná hviezda filmu – si vydobyl slávu predovšetkým prostredníctvom televíznej show Saturday Night Live podobne ako iný úspešný komik Adam Sandler, ktorý sa ujal produkcie snímky. Schneider si pritom svoju úlohu napísal priamo na telo.

Premiéra komédie Deuce Bigalow: Dobrý striptér dnes o 22.30 hod. na JOJke!