Film, ktorý dostal Zuzanu Fialovú do problémov

Drsná snímka o dobe, ktorú žijeme, aj keď si to často nepriznávame, pre ktorú sa herečka Zuzana Fialová ocitla na titulkoch bulváru.

Bratislavafilm je hraný dokument o súčasnej dobe a živote. Prináša jeden deň v meste z pohľadu Mafiána (Peter Batthyany), pohľadu taxikára (Jozef Kapec), ktorý prežíva manželskú krízu, a pohľadu mladého dílera drog (Michal Nemtuda), ktorý žije na „druhej strane“ mesta v Petržalke. Celý príbeh spája cesta človeka, ktorý prichádza do Bratislavy (Ľuboš Kostelný) za prácou a jeho predstavy pozostávajú z ideálu veľkomesta. Príbehy sa navzájom prelínajú a vyúsťujú do drámy.

Bratislavafilm je prvý undergroundový film, ktorý sa dostal aj do kín. Jedná sa o hraný dokument, ktorý má prinášať obraz súčasnej doby tak, ako ju mnohí nepoznajú. Snímku nakrútil začínajúci režisér Jakub Kroner a do pozornosti sa dostal nielen vďaka známym menám, ktoré sa Jakubovi Kronerovi podarilo obsadiť, ale predovšetkým vďaka škandálu, ktorý obletel slovenské bulvárne plátky ešte pred uvedením filmu. Na verejnosť sa dostali paparazzi fotky Zuzany Fialovej, ako šňupe. Novinári ju vtedy obvinili z užívania drog. Až keď prišiel Bratislavafilm, ukázalo sa, že jej tvrdenie, že šlo iba o scénu z tejto snímky, bolo pravdivé.

Nenechajte si ujsť Bratislavafilm dnes o 22:30 na Jojke!