Čaro najlepších seriálov

Predstavujeme vám šou Kde bolo, tam bolo a oznamujeme návrat Kostí a Vtierky Castle!

Keby boli rozprávky skutočné. Takýto podtitul má nový seriál, ktorý pre vás zakúpila televízia JOJ. V seriály Kde bolo, tam bolo sa dozviete nielen to, čo by sa stalo, keby boli rozprávky skutočné, ale zistíte, ako by to vyzeralo, keby rozprávkové postavy žili medzi nami ako obyčajní ľudia. Kde bolo, tam bolo prináša svet, v ktorom Snehulienka učí na základnej škole a Zlá kráľovná je starostkou mesta. Ale ako sa tu ocitli?

Tešiť sa môžete aj na vaše obľúbené Kosti. Na konci šiestej série Temperance Brennanová oznámila agentovi Boothovi, že je tehotná a práve on je otcom jej nenarodeného dieťaťa. V ďalšej sérii sa dozviete nielen to, ako sa s tým obaja vysporiadajú, ale čakajú na vás aj ďalšie zaujímavé prípady, ktoré budú riešiť členovia Jeffersonovho inštitútu a objaví sa aj nový protivník, ktorý sa bude od predchádzajúcich zločincov seriálu výrazne lišiť.

Potom, ako Richard Castle oznámil detektívke Beckettovej, že odchádza na leto so svojou exmanželkou, sa nevideli niekoľko mesiacov. Kate nedostala možnosť povedať mu, čo k nemu cíti, no v premiére tretej série Vtierky Castle sa opäť stretnú. Natrafí na Castla, keď prídu na miesto činu, kde ľahkovážny spisovateľ stojí nad obeťou so zbraňou v ruke. Jej nezostáva nič iné, iba ho zatknúť.

Nenechajte si ujsť nové epizódy Vtierky Castle, Kostí a premiéru seriálu Kde bolo, tam bolotúto jeseň na JOJke!