Panelák 839 1

Panelák s náskokom pred Farmou, TV JOJ jednotkou v prime time!

Najlepšie počasie opäť najsledovanejšou reláciou dňa.
Najsledovanejším nespravodajským programom dňa sa včera stal seriál Panelák, ktorý dosiahol rating 10,4% a podiel 29,4% a zvýšil tak svoj náskok pred konkurenčnou reality šou. Ešte silnejší bol Panelák tradične v mestách s podielom 33,8%, darilo sa mu aj u mladých divákov (15-34) s podielom 32,2% a z regiónov bol absolútnym lídrom v Bratislavskom kraji s podielom 41,3%.
Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu Pod povrchom (podiel 24%), ktorý bol výraznou jednotkou na trhu v mestách s podielom 30%, lídrom na trhu bol aj u mužov a u mladých divákov (15-34). Tradičnou jednotkou na trhu bol seriál Kosti a rovnako tak si pozíciu lídra na trhu TV JOJ udržala aj pri šou HALÓ.
Absolútne najsledovanejšou reláciou dňa bolo vo štvrtok Najlepšie počasie s ratingom 11,3% a podielom 33%. Tradične sa darilo spravodajskej hodine - KRIMI dosiahli podiel 32,5% a Noviny TV JOJ 33,4% (rating 10%).
Na PLUSke sa najviac darilo premiérovej epizóde Áno, šéfe! (6,5%), počas ktorej bola treťou najsledovanejšou stanicou na Slovensku.