Nájde svojho syna?

Uniesli jej dieťa, aby jej pripomenuli minulosť. Akčný seriál z dielne ABC štartuje.

Rebecca Winstoneová je bývalou agentkou CIA. Z agentúry odišla po smrti manžela Paula, ktorý zahynul pri bombovom atentáte. Odvtedy desať rokov žila pokojným životom, viedla svoje kvetinárstvo a starala sa o jediného syna Michaela. Keď Michael dovŕšil 18 rokov, rozhodol sa študovať architektúru v Ríme, s čím napokon Rebecca znechutene súhlasila. Prvé týždne jej často telefonoval a písal, ale odrazu sa Michael z ničoho nič prestal ozývať. Po dvoch týždňoch to už Becca nevydrží a odcestuje do Ríma, aby zistila, čo je so synom. Vyhľadá starého priateľa Giancarla Rossiho, s ktorým sa jej podarí odhaliť, že Michaela uniesli. Lenže proti nej stojí talianska agentúra FBI a agent Dax Miller dostane príkaz, aby Beccu chytil skôr, než začne robiť ťažkosti. Láska matky však nepozná hranice.

Seriál Bez syna neodídem má výborné obsadenie – v hlavných úlohách hrajú herci skutočne zvučných mien ako Ashley Juddová, Sean Bean, Joaquim de Almeida či Keith Carradine.

Ako ďaleko by ste zašli, aby ste ochránili to najvzácnejšie, čo vám na tomto svete zostalo? Sledujte pilotnú časť nového seriálu Bez syna neodídem dnes o 11:00.