Vianoce v darčekovom balení a bez reklamy! Na čo sa môžete tešiť?

Na Štedrý deň to na vás vybalíme!

Televízia Joj aj tento rok pokračuje v tradícii Vianoc bez reklamy a tak si aj tento raz budete môcť vychutnať program Štedrého dňa bez prerušení. Už o 12:20 na vás čaká premiéra romantickej komédie Cesta do minulosti, počas ktorej archeológ žijúci v dávnej budúcnosti musí znovuobjaviť čaro lásky, ktorá v jeho dobe vymrela. Hľadanie lásky v minulosti po pol druhej vystrieda hľadanie Kevina strateného v najľudnatejšom meste Spojených štátov, v New Yorku.

Od 17:20 sa môžete tešiť na trojhodinovku plnú animovaných filmov. Tú odštartuje partia piatich zvieracích priateľov, ktorá ujde z newyorskej ZOO, aby v Divočine preľudneného mesta našla a zachránila malé levíča. Aj o 18:40 sa spustí záchranná akcia, tento raz za záchranu Vianoc. Tie sú vďaka Sidovej nešikovnosti v ohrození a je iba na hrdinoch z Doby ľadovej, aby sa najštedrejšie sviatky v roku neskončili pohromou. Päť minút po siedmej sa začne odohrávať jeden z najtradičnejších príbehov v najznámejšej rozprávke o Popoluške. Príbeh o tom, ako sa z chudobného dievčaťa stane princezná, si vychutnajte v klasickom kreslenom spracovaní z roku 1950 iba na Jojke.

Ani počas Štedrého dňa u vás nemôžu chýbať hrdinovia najpopulárnejšieho a najúspešnejšieho slovenského seriálu Panelák. Tí sú už od rána v strese zo štedrovečerných príprav a ako to už býva, nie každému sa podarí úmysel doviesť do zdarného konca. Vianočný večer na Jojke zakončí dvojporcia premiérových komédií. V oboch hlavnú úlohu zohrá nedostatok peňazí a pocit, že s tým treba niečo spraviť. Bude si to žiadať Dokonalý plán, ktorý budú musieť vymyslieť nielen podvodník Eddie a dobrácky obor Walter, ale aj Chudobný ženích, ktorý pre svoju lásku urobí aj nemožné.

Program TV JOJ 24. decembra 2012

08:20 - Penelope
12:20 - PREMIÉRA: Cesta do minulosti
13:35 - Sám doma 2: Stratený v New Yorku
15:35 - Noc v múzeu
17:20 - Divočina
18:40 - Doba ľadová: Mamutie Vianoce
19:05 - POPOLUŠKA
20:20 - Vianočný Panelák: Vianoce sú tu!
21:10 - PREMIÉRA: Dokonalý plán
22:50 - PREMIÉRA: Chudobný ženích