Čo ťa zmení, ak nie Lóve?

Keď sa hovorí o love, nemusí ísť o lásku, môže ísť aj o peniaze.
Maťo žije bezstarostným životom bez pravidiel. Spolu so svojím kamarátom z detstva Tomášom kradnú autá pre majiteľa autoservisu. Maťov život sa radikálne zmení, keď spozná Veroniku, do ktorej sa zamiluje. Veronika žije slušným životom študentky vysokej školy. Je z detského domova, býva na internáte, ktorý jej platí škola. Stále sa snaží nájsť svojou mamu, ktorú nikdy nevidela. Maťo jej o sebe nepovie celú pravdu, ale snaží sa kvôli nej zmeniť svoj doterajší život, čo zapríčiní prvé rozpory s Tomášom. Maťo sa dohodne s Tomášom na poslednej akcii – vykradnutí benzínovej pumpy. Tá však zhodou nešťastných okolností nedopadne podľa plánu a jej tragický koniec situáciu mladých hrdinov ešte väčšmi skomplikuje.
Režisér filmu Lóve Jakub Kroner sa uviedol nečakane a mimoriadne úspešne svojím debutom Bratislavafilm. Nakrútil ho ako nízkorozpočtový študentský filmový príbeh a jeho široká kinodistribúcia sa skôr nepredpokladala. Nakoniec sa do slovenských kín dostal v lete roku 2009 a zaznamenal mimoriadny komerčný úspech. Snímka zaujala predovšetkým svojou autenticitou a nekompromisným pohľadom na realitu a vzťahy, ktoré predurčuje odvrátená strana slovenského veľkomesta. Bratislavafim uviedlla aj TV JOJ.
Troch hlavných mladých hrdinov stvárňujú Michal Nemtuda (Maťo), Kristína Svarinská (Veronika) a v postave Maťovho kamaráta (Tomáša) sa predstaví Jakub Gogál. Vo filme herecky debutovala aj známa speváčka Tina.
Lóve, dnes o 23:25 na TV JOJ.