Na jeseň vás na JOJke pozývame do kina: Chystáme pre vás TIETO nadupané filmy!

Zažite farebnú jeseň na JOJke! Milovníci filmov si v najbližšej sezóne na našich obrazovkách naozaj prídu na svoje. Pripravujeme pre vás kinopremiéry trhákov a skutočných lahôdok, z ktorých si vyberie naozaj každý!

Na JOJku prichádza ôsme pokračovanie jednej z najúspešnejších filmových sérií všetkých dôb – Rýchlo a zbesilo 8. V trháku, v ktorom je možné čokoľvek, si opäť zahrá prejáda tých najlepších akčných hercov, akými sú Vin Diesel, Jason Statham či Dwayne The Rock Johnson. Ak máte radšej záhady a tajomstvá, určite si nenechajte ujsť film Múmia v hlavnej úlohe s Tomom Cruisom. Staroveký Egypt je odnepamäti opradený tajomstvami a jedno z nich budem hrať prím aj v tejto snímke. Mnohými mýtmi je ovenčený aj Veľký čínsky múr a presne tým sa inšpiroval legendárny režisér Čang Yimou, ktorý s pomocou Matta Damova natočil rovnomenný veľkolepý dobrodružný fantasy film, v ktorom nepôjde o nič menšie, než o záchranu ľudskej civilizácie.

Do histórie sa vráti aj film Úkryt v Zoo, v rámci ktorého sa prenesiete do Varšavy v roku 1939. Po napadnutí Poľska nacistami sa zo dňa na deň zmenila prekvitajúca zoologická záhrada na sklad nemeckých zbraní a majitelia Zoo mohli svoje odborné znalosti využiť akurát tak pri chove prasiat. Zverstvám proti ľudskosti sa však nedokázali len prizerať a tak vymysleli skvelý plán. O záchranu pôjde aj v akčnom trileri Security s Antoniom Banderasom a Benom Kingsleym. Vojnovému veteránovi Eddiemu sa po roku mimo vojenskej služby konečne podarí nájsť prácu v tíme strážnej služby v obchodnom dome. Netuší však, že hneď prvá noc sa zmení na boj o prežitie. Ak ale máte radšej ľahšie filmy, rozhodne musíte vidieť tretie pokračovanie filmu Fakjú pán profesor. Komédia z Goethovho gymnázia v hlavnej úlohe so svojráznym učiteľom, ktorý je zástancom drsných a nezvyklých výchovných a vyučovacích metód, vás opäť pobaví. Rovnako ako pokračovanie obľúbenej rozprávky o Mimoňoch s názvom Ja, zloduch 3. Na JOJke sa na jeseň skrátka máte na čo tešiť!