Rok 2019 bol v šoubiznise pestrý: Priniesol celebritné svadby, rozchody a rozkošné bábätká!

Rok 2019 bol v svetovom, ale aj v slovenskom šoubiznise naozaj zaujímavý. Mnohým celebritám priniesol lásku, radosť a nečakané stretnutia.

Tento rok viacero celebritných párov uzavrelo manželstvo, iným vzťah stroskotal, niektoré známe tváre sa stali rodičmi a tešia sa z rozkošných bábätiek.

Sophia Turner a Joe Jonas spečatili svoj vzťah a zazvonili im svadobné zvony. Jennifer Lawrence si zobrala Cooka Maroneya a po dlhých rokoch chodenia do manželstva vhupol aj Dwayne Johnson s Lauren Hashian. Svadbou prekvapil aj Justin Bieber a Hailey Baldwin. V slovenskom šoubiznise bola najočakávanejšiou udalosťou svadba Jasminy Alagič a Rytmusa, ktorí sú už rodičia a radujú sa zo syna menom Sanel. Prvýkrát sa stal otcom aj herec Tomáš Maštalír a Martin Mňahončák. Celý svet čakal na príchod kráľovského bábätka, ktoré na svet priviedla vojvodkyňa zo Sussexu. Rok 2019 nebol priaznivý pre speváčku Adele, Bradleyho Coopera, Lady Gagu, Jennifer Aniston či Annu Faris, pretože ukončili svoje milostné vzťahy. 

Tagy: Miley Cyrus