Je zverejňovanie intímnych fotografií celebritných detí OK? Od fanúšikov prichádza ostrá kritika!

Mnohí sa zhodnú na tom, že detská nahota na internet nepatrí. Celebritní rodičia sa však o intímne fotografie svojich ratolestí často podelia na sociálnych sieťach.

Jednu takúto fotografiu prednedávnom zverejnila herečka Mirka Partlová. V príspevku vidíme pozadie jej synčeka. Jedna fanúšička si neodpustila takúto poznámku: "Nechcem byť zlá, ale toľko pedofilov tu je, sa potešia. Nerobte to svojmu dietaťu." Ďalšia napísala: "Akože tvár syna neukazujete, ale prdelku áno tomu už fakt nerozumiem," uviedla ďalšia.

Fotografie svojich detí v bazéniku má pravdepodobne každý rodič, takým je aj Barbora Švidraňová. Je otázkou ako zareaguje na fotografiu jej syn v budúcnosti, keď si uvedomí, čo jeho známa mama pred rokmi zverejnila.

Fanúšikovia známych tvári s nimi radi zdieľajú aj súkromné rodinné momenty. Ich deti si však vo svojom veku neuvedomujú čomu sú vystavené uverejňovaním záberov, kde sú takmer úplne obnažené. Je na rodičoch, či zverejnia takúto fotografiu svojho dieťaťa, následky sa však môžu ukázať až neskôr. Aj na psychike ich dieťaťa. 

Niektoré rodinné zábery z dovolenky by asi mali radšej zostať schované doma v šúflíku. Dominika Cibulková sa však rozhodla zverejniť aj takýto moment:

Rozkošné zábery detí sa môžu dostať do neželaných rúk.