Fešák Matthew McConaughey šokoval novým imidžom: Veď vyzerá úplne ako Róóóbert Geiss!

Róóóóbert, si to ty? Americký herec pred časom rozbehol svoj kanál na YouTube a už v prvých videách šokoval svoje fanúšičky. So zmeneným imidžom totiž nesmierne pripomína nemeckého milionára Roberta Geissa známeho z reality šou Geissenovci.

Americký herec Matthew McConaughey je známy tým, že je doslova filmovým chameleónom. Je veľmi tvárny a kvôli úlohe je ochotný bez problémov radikálne zmeniť imidž. Či už ide o rapídne chudnutie, poriadne nabratie váhy, zmenu účesu či porastu na tvári, nad ničím neohŕňa nosom. Aj preto má na konte desiatky úspešných filmov. A hoci minulý rok oslávil 51. narodeniny, stále je veľmi žiadaným hercom.

Matthew sa však pred časom rozhodol, že popri hereckej kariére rozbehne aj svoj vlastný kanál na Youtube a stane sa vlogerom. Mapovanie hektického života hollywoodskej hviezdy môže byť rozhodne zaujímavé, no viac ako jeho názory fanúšičky určite zaujal jeho nový imidž. V úvodnom videu sa totiž ukázal s dlhými, mastne vyzerajúcimi vlasmi a so slnečnými okuliarmi. Už na prvý pohľad tak pripomínal nemeckého milionára Róóóberta Geissa, ktorého všetci poznajú z reality šou Geissenovci. Otázkou len ostáva, či hercove vlogy budú rovnako zábavné ako videjká zo zazobanej nemeckej famílie. Nechajme sa prekvapiť!

FOTO, na ktorej Matthew McConaughey vyzerá ako Róóóbert, nájdete v galérii:

Sledujte film Serenity: Ticho pred búrkou v hlavnej úlohe s Matthewom McConaugheym už dnes o 20:35 na JOJke!