Mária Čírová odhalila dlhoročné tajomstvo: Neuveríte, aký klenot schováva doma!

Mária Čírová prezradila v rozhovore pre Top Star jednu informáciu, ktorú ste o nej rozhodne netušili. Doma má totiž niečo veľmi vzácne!

Na uplynulom módnom podujatí sme mali možnosť porozprávať sa s fantastickou slovenskou speváčkou, Máriou Čírovou. Tá nám prezradila, či má doma nejaký módny kúsok naozaj dlho. Odpoveď bola jednoznačná! „To mám také tričko, ešte zo súťaže Slávik Slovenska a je to pod záštitou Petra Dvorského, vyhrala som túto súťaž dvakrát, za čo som veľmi šťastná a ako malé dievčatko šesťročné som dostala také tričko, že Zlatý Slávik Slovenska, je to v takom kruhu 1996 a ja ho dodnes nosím,“ vysvetlila pre Top Star Mária Čírová, ktorá neskrývala nadšenie z tejto milej spomienky aj samotného trička.

Zdroj: Instagram

Dokonca nám prezradila, pri akej príležitosti ho zvykne nosievať. Vyzerá to tak, že je doma celkom využívané. „Normálne ja idem akože variť a dám si tričko Zlatý Slávik 1996,“ povedala Čírová. Speváčka zároveň priznala, že sa k tomuto kúsku spájajú naozaj krásne spomienky. „Normálne cítim to pódium, vnímam to,“ dodala v rozhovore. A čo vy? Máte taktiež podobný kúsok vo svojom šatníku?