Tento recept na domáci lekvár musíte vyskúšať: Tereza Kostková prípravu vylepšuje pálenkou!
Kostková sa v poslednom čase rada chváli tým, ako žije v súkromí. Či už je to dych vyrážajúca záhrada v provensálskom štýle, prípadne výsledok jej kuchárskeho umenia. V sezóne zrejúcich marhúľ sa pustila do výroby marmelády a džemu. "A je to tu! Takže konečne môžem robiť marmeládu a džem," píše na sociálnej sieti Tereza, ktorá to vo svojej kuchyni opäť roztočila.
"Z Moravy som si priviezla marhule a od priateľov domácu slivovičku," chváli sa herečka "Po klasickom postupe prípravy (ja som pridala ešte svoj domáci mätový sirup a škoricu) a naliatí do pohárov, sa horúca pochúťka zaleje lyžicou slivovice a zapáli, ešte horiaca uzavrie viečkom a oheň si vezme všetok prebytočný vzduch - sterilizácia pár excelence," prezradila na Instagrame Tereza svoj originálny spôsob prípravy klasickej maškrty!
Zobraziť tento príspevok na Instagrame