Lovestream upozorňuje na predaj falošných vstupeniek: Platné lístky kúpite len na troch miestach!

Organizátori Lovestream festivalu varujú pred kúpou falošných vstupeniek. Platné lístky môžete zohnať len na TÝCHTO troch stránkach!

Vstupenky terčom podvodníkov! Veľkolepý Lovestream festival prilákal nie len nadšencov a fanúšikov dobrej hudby, ale aj tých, ktorí sa snažia obohatiť na podvode. Organizátori festivalu preto varujú záujemcov o vstupenky a apelujú na možných návštevníkov, aby si vstupenky kupovali len z overených zdrojov. „Predávajú sa podvodné a falošné vstupenky na festival Lovestream. Považujeme za nesmierne dôležité upozorniť všetkých fanúšikov festivalu Lovestream, ktorý sa uskutoční 18. až 20. augusta na letisku Vajnory v Bratislave, že zahraničné podvodné stránky predávajú falošné vstupenky,“ uviedli organizátori pre Startitup. „Prosíme fanúšikov Lovestream festivalu, aby si kupovali vstupenky len z oficiálnych stránok. Neodporúčame kupovať vstupenky z tretích strán. Za takéto vstupenky festival nenesie žiadnu zodpovednosť,“ dodali.

Na nákup vstupeniek existujú iba tieto tri oficiálne zdroje:

www.lovestream.sk
www.ticketportal.sk
www.ticketmaster.com

Organizátori varujú pred stránkou „tickfun.com“, ktorá predáva vstupenky na tento festival bez akýchkoľvek práv. Keď si však zakúpite takúto vstupenku, pravdepodobne na festival nebudete mať prístup. Varovným signálom pre kupujúcich môže byť napríklad náhla a výrazná zmena v cene vstupeniek. Pri kúpe tak treba byť ostražitý.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa STARTITUP (@startitup_sk)

Veľkolepý Lovestream festival vypukne už 18.-20.augusta 2023! Pozrite, aký nadupaný program čaká návštevníkov.

Po úspešnom minulom ročníku si budete môcť užiť Lovestream festival opäť, aj keď na novom mieste. Na Vajnorskom letisku čaká všetkých fanúšikov dobrej hudby nadupaný augustový víkend. Aj tento rok sa môžete tešiť na známe mená. Obrovskú šou totiž odpália kapely Imagine Dragons, The Killers a o nezabudnuteľnú atmosféru sa rozhodne postarajú aj svetoznámi DJ-ovia, ako napríklad Martin Garrix či Hardwell. So zvučnými menami sme však ešte neskončili!

Imagine Dragons Zdroj: Profimedia

Návštevníkov totiž tento rok roztancujú Jason Darulo, Álvaro Soler, Michael Patrick Kelly, Rag’n’Bone Man, Jessie Ware, Editors, Alt-J a mnoho ďalších. Nebudú chýbať ani domáce hviezdy a tak na Lovestream festivale vystúpia Celeste Buckingham, Majk Spirit či mladý talentovaný hudobník Mark Dann. Nie je to však len hudba, ktorá bude skutočne veľkolepá. Pripravený bude hlavný, viac ako 65m dlhý stage v inovatívnom dizajne a návštevníkov čaká tento rok aj stan Ministry of Fun, ktorý bude mať kapacitu až 15 tisíc ľudí a patrí k najväčším v Európe.

Jason Derulo Zdroj: Profimedia