Ivana Gáborík zverejnila video, z ktorého sú fanúšičky nadšené: Žena do voza aj do koča!

Influencerka, tanečnica a manželka bývalého hokejistu Mariána Gáboríka, Ivana, je známa tým, že na sociálnych sieťach pravidelne zverejňuje rôzne zábery z ich súkromia. Urobila tak aj počas víkendu, keď na Instagram pridala jedno video. A jej fanúšičky sú z neho vo vytržení!

Bývalý hokejista Marián Gáborík a jeho manželka Ivana trávili sviatočné obdobie na svojej novej a poriadne luxusnej chate na Donovaloch. Podľa záberov, ktoré tanečnica ukázala na svojom profile na Instagrame, je okamžite jasné, že ide o nehnuteľnosť, ktorá je naozaj priestorovo štedrá. Väčšina žien si zrejme pri pohľade na tak veľký dom pomyslí, aké zdĺhavé a náročné musí byť jeho upratovanie. Známa blondínka si s tým však vie hravo poradiť. Dôkazom je video, ktoré zverejnila cez víkend. Svojim fanúšikom totiž natočila, ako sa pasuje s údržbou ich zimného sídla.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Video si vyslúžilo tisícky lajkov a desiatky obdivných komentárov, ktoré hovoria jasnou rečou - fanúšičky sú nadšené z toho, že sa o svoju domácnosť stará sama. "Konečne žena, čo sa nebojí zobrať vysávač a mop a upratať si vlastný dom. Lebo plný Instagram je len reklamy na to, ako si všetci nechávajú upratať svoju domácnosť upratovacími službami a už som sa začala obávať, že naozaj všetci majú doma upratovačky," napísala jedna zo sledovateliek. "Žena do voza aj do koča," písalo sa v ďalšom komentári. "Ivanka, to sa čudujem, že nemáte upratovačku...porazilo by ma toto upratovať," zhodnotila ďalšia. Ivana však vysvetlila, ako sa veci majú. "Tak treba dať na pravú mieru - doma v Trenčíne mám, lebo tam popri práci na to čas nie je. Stihnem len bežné upratanie. Ale keď som deti nemala, všetko som stíhala. Ja mám z toho veľký relax a ukľudňuje ma to," vysvetlila tanečnica.