Nečakaný krok Harryho a Meghan po operácii princeznej Kate: Slová, ktoré hovoria za všetko!

Že by zdravotné problémy, ktoré postihli princeznú Kate a kráľa Karola III., opäť spojili britskú kráľovskú rodinu dohromady? Princ Harry a Meghan Markle urobili nečakaný krok!

Zdroje z paláca prezradili webu Mirror zákulisné informácie o aktuálnom dianí v britskej kráľovskej rodine. Tá práve rieši nie príliš šťastné záležitosti - ako kráľa Karola III. , tak jeho nevestu, princeznú Kate, postihli nemalé zdravotné problémy. Zatiaľ čo kráľ sa pripravuje na plánovanú operáciu prostaty, Kate má za sebou rozsiahlu operáciu brucha, po ktorej sa ešte dáva dohromady.

Vzťahy v rodine v posledných rokoch neboli najlepšie. Za posledné dva roky spolu bratia William a Harry sotva prehovorili. Ako sa ale ukazuje, keď ide do tuhého, musia žabomyšie vojny bokom. Princ Harry s manželkou Meghan podľa zdrojov poslali obom pacientom niekoľko osobných odkazov, v ktorých im želajú skoré uzdravenie. „Kontaktovali ich obaja rôznymi spôsobmi, aby im vyjadrili svoje obavy a priania,“ prezradil informátor. Ako boli správy prijaté, to známe nie je, no môže to byť krok smerom k zmiereniu.