Lenka Ježová o prípravách predvolebných diskusií: TAKTO sa chystajú na kandidátov!

Už 2. marca, v deň 22. narodenín televízie JOJ, odštartujeme o 19:00 vysielanie spravodajských relácií z nových a aktuálne najmodernejších štúdií na Slovensku. V tých sa budú realizovať aj predvolebné diskusie, ktoré tím nášho spravodajstva pripravuje k prezidentským voľbám. Moderovať ich bude Lenka Ježová a v rozhovore nám prezradila, ako vyzerajú ich prípravy!

Diváci spravodajskej televízie JOJ 24 si určite veľmi dobre pamätajú, že pred parlamentnými voľbami sme na obrazovkách priniesli kompletný prehľad všetkých dôležitých informácií. Inak to nebude ani v prípade prezidentských volieb. Už od 4. marca prinesieme každý deň vždy o 14:00 dvadsaťminútové profilové rozhovory s jednotlivými kandidátmi na prezidenta. Medailóny s kandidátmi bude uvádzať moderátorka Lenka Ježová, ktorá sa na tieto špeciálne relácie poctivo pripravuje už niekoľko týždňov.

Lenka Ježová Zdroj: TV JOJ

​Podrobne predstaviť všetkých prezidentských kandidátov totiž nie je také jednoduché, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Príprava takejto špeciálnej relácie si vyžaduje veľa úsilia a tímovej práce. "Odkedy poznáme termín volieb, museli sme spustiť všetky procesy. Obvolávanie potenciálnych kandidátov, potvrdzovanie si termínov, vyhľadávanie informácií. Robíme si rôzne rešerše o ich živote, pretože nie každý je verejnosti úplne známy a musíme ho priblížiť. Zároveň musíme dať rovnosť príležitostí, takže musíme vyberať rovnaké témy. Aktuálne vyberáme to, čo sa do tej diskusie dostane. Predsa len, máme obmedzený čas a potrebujeme čo najviac predstaviť toho kandidáta. Vrcholom budú veľké diskusie. Tie budú v prvom kole a potom v druhom kole ich má Janka Krescanko Dibáková," povedala Lenka pre joj.sk počas slávnostného predstavenia nových spravodajských štúdií.

Jana Krescanko Dibakova Zdroj: TV JOJ

Na spravodajskej televízii JOJ 24 nebudú chýbať ani predvolebné debaty. Pripravené sú hneď dve, ktoré odvysielame v pondelok 18. a v utorok 19. marca o 20:10. Pondelkovú diskusiu bude moderovať Jakub Prok, utorkovou bude sprevádzať moderátorka Lenka Ježová. Po prvom kole prezidentských volieb budeme na JOJke i na JOJ 24 v utorok 2. apríla o 20:40 simultánne vysielať diskusiu s dvomi kandidátmi v druhom kole na prezidenta. V štúdiu ich privíta moderátorka Jana Krescanko Dibáková.