Zásadová Meghan Markle: Harryho do Anglicka nesprevádza, kde ale chýbať rozhodne nebude?

Princ Harry sa zúčastní Invictus Games v Anglicku, Meghan ale nepríde. Na ďalšie cesty sa však k nemu pridá.

Hovorca vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu potvrdil, že Meghan Markle nebude sprevádzať Harryho na bohoslužbu v katedrále svätého Pavla, pri príležitosti 10. výročia hier Invictus pre zranených vojakov, ktorá sa koná 8. mája. Princ Harry sa tak vracia do Anglicka po niekoľkých mesiacoch. Naposledy bol v Anglicku vo februári, keď sa stretol so svojím otcom, kráľom Karolom III., ktorý bojuje s rakovinou.

V jednom z rozhovorov sa Harry vyjadril, že jeho príbuzní sú pre neho prioritou a že sa určite čoskoro stretne so svojou rodinou v Anglicku. Napriek tomu, že odvtedy ubehol nejakž čas, sa teraz vracia domov kvôli Invictus Games. Buckinghamský palác zatiaľ odmietol komentovať Harryho návštevu a možnosť ďalšieho stretnutia s jeho otcom. Pravdepodobne by sa však Karol III. stretol iba so svojím synom, nie s Meghan.

Meghan zrejme necestuje kvôli deťom, Lilibet a Archiemu, ktorý oslávi narodeniny 6. mája. Dáva prednosť pokoju v ich dome v Montecite. Avšak po ukončení povinností spojených s Invictus Games sa Harry vyberie do Nigérie na oficiálnu návštevu a tam sa k nemu pridá aj jeho manželka Meghan.