Brad Pitt dostal drsnú ranu: Jeho dcéra Shiloh sa ho zriekla!

Slávny herec prežíva to, čo by nechcel zažiť žiadny rodič. Najstaršia dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta Shiloh požiadala o zrušenie časti priezviska Pitt. Žiadosť podala v deň svojich 18. narodenín. Shiloh tak dala jasne najavo, že už ďalej nechce byť spájaná so svojím otcom a drží stranu mame Angeline.

Nie je žiadnym tajomstvom, že vzťahy medzi členmi kedysi dokonalej a harmonickej rodiny sú poriadne narušené. Podľa časopisu People Shiloh podala žiadosť o zmenu priezviska 27. mája, v deň svojich 18. narodenín. Brad má s Angelinou šesť detí, ale len dve sú maloleté - 15-ročná Vivienne a rovnako starý Knox. Aj Vivienne však už naznačila, že o tri roky urobí rovnaký krok ako Shiloh. Už teraz totiž používa ako priezvisko len Jolie vo všetkých neoficiálnych dokumentoch. U nej a Shiloh to Brada zrejme musí mrzieť ešte o to viac, pretože sú to jeho biologické deti. Dvadsaťdvaročný adoptívny syn Maddox však tiež prestal používať priezvisko Pitt na dokumentoch, ktoré nie sú legálne, a namiesto toho používa Jolie. 

Angelina Jolie a Brad Pitt boli 11 rokov považovaní za zlatý pár Hollywoodu. V roku 2016 však herečka podala žiadosť o rozvod a ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Dnes už komunikujú len cez právnikov. Kedysi bojovali o opatrovníctvo detí, teraz je to francúzsky majetok a spor medzi celebritnými rodičmi sa neustále vyostruje.

Zdroj: Profimedia

Tagy: Brad Pitt