Zdenka Predná o začiatkoch jej kariéry: Musela utiecť z Bratislavy!

Speváčka Zdenka Predná, ktorá je súčasťou slovenského šoubiznisu už dlhé roky zaspomínala na začiatky svojej kariéry. I keď od počiatku jej prvých hitov ubehlo už množstvo času, stále v nej ostal zakorenený pocit, kedy jej hudba viac brala, než dávala.

Zdenka má to šťastie, že robí to, čo ju najviac napĺňa. Napriek tomu boli obdobia, kedy si sláva vypýtala svoju daň. Pred fanúšikmi dokonca musela utiecť z hlavného mesta do Banskej Štiavnice, kde momentálne žije spolu s manželom, hudobníkom Oskarom Rózsom a ich synmi Oskarom a Eliášom. Zakoreniť v banskom meste sa však nerozhodla len z dôvodu, že to je jej rodné a srdcu najbližšie mesto. Potrebovala priestor a uniknúť pred rušným svetom, ktorý zažívala v Bratislave. 

​​„Do Banskej Štiavnice som ušla kvôli tomu, že ma tam nikto nevnímal ako speváčku a mala som kľud. Potrebovala som sa preliečiť od šoubiznisu. Dlho som si myslela, že som v pohode, ale nebola som,“ uviedla Zdenka v podcaste Zvedavá Zuza. Život v hlavnom meste na nej zanechal následky. Ľudia jej totiž nedali pokoj. „Z obchodov ma museli vypúšťať zadným vchodom, aby som ušla pred ľuďmi. Keď môžem, tak sa skryjem a čo môžem, odmietam. Mám rada svoju slobodu a začala som sa kvôli tomu strániť ľudí. Potrebovala som úplne zmiznúť,“ priznala umelkyňa. 

Oporu a pochopenie našla až v milovanej rodine. „Veľmi mi so všetkým pomohol môj manžel, ale aj moje deti,“ dodala speváčka na záver. Do budúcna však nevylučuje, že by sa na západ opäť vrátili. Zatiaľ im je však dobre tam, kde sú.

Zdenka Predná Zdenka Predná Zdroj: instagram @zdenkapredna