Víťazka 11. ročníka Česko Slovensko má talent: Takto si žije famózna Anna Slížová!

Stále jej to spieva! Minuloročná víťazka talentovej šou Česko Slovensko má talent Anna Slížová divákov očarila svojim zvonivým hlasom, vďaka čomu si odniesla výhru 40 000 eur a prestížny titul speváčky. Pokorná učiteľka základnej hudobnej školy naďalej pokračuje vo svojej najväčšej vášni a dokonca pracuje na nových skladbách.

Anna sa do súťaže prihlásila napriek tomu, že si v detstve prešla šikanou a nie vždy to mala v živote ľahké. Okrem toho sa musela naučiť žiť s poruchou pozornosti, ADHD, ktorá zrýchlila tempo jej reči. V šou Česko Slovensko má talent sa však na ňu usmialo šťastie a vo finálovom kole divákov presvedčila, že je najlepšia a zaslúži si vyhrať. Tieto emotívne momenty jej  zmenili pohľad na svet. 

Momentálne si užíva sladké plody tvrdej práce a venuje sa najmä vlastnej tvorbe nových piesní. I keď sme ju na obrazovkách vnímali ako opernú divu, Anna sa nebojí experimentovať a skúša rozličné hudobné žánre.

Najnovšie zverejnila emotívnu skladbu v spolupráci so speváčkou Kamou, ktorej názov je Straty a nálezy. Slížová v nej ukázala svoju novú tvár a je na nej vidieť, že jej účinkovanie v Talente pomohli plniť si svoje sny. 

CSMT 11 - Anna Slizova Zdroj: TV JOJ